Mumbai Bali Hill Penthouse

Mumbai Bali Hill Penthouse

Mumbai Bali Hill Penthouse

Flooring space throughout the gallery space, with a four-sided balcony. Moreover, this allows you to take morning walks on the thirteenth floor.
Spread in Pali Hill, this penthouse is single storey and consists of one storey, making a single which makes the interior area attached to 6,500 sq ft, with a balcony on 9,000 sq ft. Voting is prohibited in the evening party Architect, Architectural Designer, Events, Events, Events, Events, Events.
In public places to flow smoothly in public places, open to work in public places. The bedrooms are in the outdoor spaces. Rajiv says.
The renovation required demolishing the walls and dealing with beams. The average ceiling height in an apartment is about 7-6 inches. His idea was to open up the areas and give the illusion of space, possibly feeling cramped. “The place that keeps the table that holds the table a bed a bed a bed a bed a new bed.
An open space to the front, a stainless steel entrance foyer space took place in the living area. In this public area, connect the public area with the private spaces. Indeed, much of the furniture in the house has iconic overtones, with industrial support coming from the steel grid above the 12-seat dining table. The master bathroom in the suite is dressed in black marble, while in the two children’s bathrooms, the two corians aid maintenance.
Rajeev’s eye for detail, confident aesthetics, and subtle finishes make this home design standout. For the client, it is a modern home that saves space for the garden space.
Principal Architect: Rajiv Saini
Team: Kalyani Kali and Nikita Bay

بنتهاوس مومباي بواسطة راجيف سايني | مكان عيش \ سكن

بنتهاوس مومباي بواسطة راجيف سايني | مكان عيش \ سكن

بنتهاوس مومباي بواسطة راجيف سايني | مكان عيش \ سكن

بنتهاوس مومباي بواسطة راجيف سايني | مكان عيش \ سكن

بنتهاوس مومباي بواسطة راجيف سايني | مكان عيش \ سكن

بنتهاوس مومباي بواسطة راجيف سايني | مكان عيش \ سكن

بنتهاوس مومباي بواسطة راجيف سايني | مكان عيش \ سكن

بنتهاوس مومباي بواسطة راجيف سايني | مكان عيش \ سكن

Photographer: Sebastian Zakaria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × two =