sagodhong chun relaxation space

sagodhong chun relaxation space

Saguodhong Chun is located in Hongcheon, Gangwon-do, 700 meters above sea level in a pleasant and eco-friendly space. This building, along with a world-class golf course in nature surrounded by beautiful mountains, is a 128-room hotel for members with a total floor area of ​​43,140.26 square meters (about 13,000 pyeong) and a training facility equipped with various ancillary facilities.
The hotel rooms consist of five apartments and unique designs that can accommodate a variety of customer groups, equipped with additional facilities such as a fine dining restaurant, outdoor pool, indoor pool, sauna, fitness and golf driving range. . Training facilities include an amphitheater, cafeteria, banquet room, group discussion room, library and an outdoor amphitheater that can smoothly accommodate professional educational activities. For efficient operation, the main auxiliary facilities are designed to be used complementary to each other.
In order to create a complex where you can enjoy the landscape with harmony with the mountains and the terrain, a low-rise (3 storey or less) terrace type construction was completed, divided into several buildings with a canopy roof and precisely positioned on the north side of the complex, which gave the feeling that you are Naturally resting on the ground. In addition, after creating a large landscaping space between the building and the road, a 6-meter level difference was used to block vehicle noise and secure visual privacy.
The recreational forest surrounding the golf course to the south was linked by the Arriving Courtyard, the terrain elevation was naturally shaped using the sloping terrain, and an extensive training facility and underground parking were efficiently placed in the underground. space. The auditorium, banquet hall and cafeteria in the third basement were in contact with the outdoor amphitheater, the natural outdoor space made up of a pond, lawn and forest, making up for the feel of the basement.
The spacious and intimate lobby connects the main entrance and yard with the outdoor swimming pool and the restaurant on the first floor with open lift and stairs comfortably. The lobby, main dining room, pool, and large rooms use detailed glulam timber structures to create a feel of woodland architecture while securing the connection to the existing clubhouse.
The spacious square striped balcony of the room not only allows for smooth ventilation throughout the room, but also provides a place where you can enjoy the beautiful views of the front and back sides, people can watch the golf course extending to the south, the unique Korean uniqueness beautifully stacked, and you can enjoy the mountain views.
The indoor pool has a sense of space as if it is floating in the air while communicating with the softly falling sky through a large skylight. (By Min Seong-jin, CEO of SKM Architects / Hosted by Park Se-mi)

 

 

 

▲ space and space and space
the design
SKM Architects (Sungjin Min)
design manager
Byung-Ji-choo, Hyun-soo-han, Eun-hye-koo, Seong-wook Kim, Hyun-soo-ryu
your location
898-87, Gwangseok-ro, Duchon-myeon, Hongcheon-gun, Gangwon-do
purpose
Residential units and educational and research facilities
Land area
51,611.2 m 2
7619.12 square meters
Total area
43140.26 m 2
Scale
3 floors above ground and 4 floors underground
parking
169 cars
Height
17 pm
Build to Cover Ratio
14.76%
floor area ratio
28.08%
structure
reinforced concrete
outer end
Jebu stone (natural stone), travertine (stone), Pietravicenza (stone), titanium-zinc plate (metal), stainless steel
inner end
Floor – Laminate Flooring, Macheon Stone (Stone) / Wall – Travertine (Stone), Porcelain
Structural design
Myungaho Phoenix
mechanical design
josung eng
electrical design
Nara Technology Co., Ltd.
Construction
HDC Hyundai Industrial Development Co., Ltd.
design period
2013. 11. ~ 2019.6.
Establishment period
2016. 3. ~ 2019.6.
owner
Mira Asset Management Company Limited

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + fifteen =